Algemene voorwaarden gratis introductielessen

je hebt 1 maand toegang tot de online omgeving

Als je je inschrijft, krijg je onmiddellijk toegang tot de online omgeving. De lessen zelf zijn pas beschikbaar op 1 februari of 1 oktober, naargelang de maand waarvoor je inschreef.

En naargelang de maand waarvoor je je inschreef, heb je toegang tot het einde van die maand: februari of oktober dus. 

Je hoeft zelf niets te doen. Je toegang stopt vanzelf. Je hebt geen verdere verplichtingen tegenover dewebacademie.be.

Wil je graag verder dan kan je betalend aansluiten bij de starterscursus indien er nog plaats is.

de online omgeving

Als je ingeschreven bent, krijg je toegang tot de online omgeving door je aan te melden op de website. Je ziet dan “Mijn cursussen”. Daar zie je een webcursus intro en een groepscursus intro.

In de webcursus vind je de lessen met de instructie-video’s. Zij komen zichtbaar op de eerste dag van de maand waarvoor je je inschreef: 1 februari of 1 oktober dus. 

Je krijgt toegang tot de eerste drie hoofdstukken (13 topics met instructie-video’s). Op het einde van deze 3 hoofdstukken heb je een basic WordPress-website met Elementor als je alles toepast. Deze website is en blijft van jou.

In de groepscursus vind je planning (onderwerp, datum en uur) en de link voor de 3 gratis interactieve online groepslessen via Google Meet. Klik op de juiste dag op het juiste uur op de link. Hier vind je ook de opnames terug, enkele dagen na de groepsmeet.

domein en hosting

In de eerste les ga je een domein en hosting nemen bij SiteGround. Dit staat los van de gratis lessen bij dewebacademie.be en betaal je rechtstreeks aan SiteGround. 

SiteGround heeft tot hiertoe altijd een 30-dagen-geld-terug policy gehad. Dat wil zeggen dat je ook daar geen risico neemt. 

Bekijk de 30-dagen-geld-terug-policy en andere voorwaarden op de website bij SiteGround zelf. Zij kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen.

dewebacademie.be informeert maar is nooit verantwoordelijk voor de hosting of het domein bij SiteGround (of elders). 

dewebacademie.be heeft een affiliate d.w.z. als je via de link gaat die ik geef dat dewebacademie.be dan een percentje krijgt. Dit helpt om de prijzen bij dewebacademie.be betaalbaar te houden. Dus als je dat doet: dank je wel!(namens mezelf en de cursisten bij dewebacademie.be) Dit percentje komt natuurlijk enkel als je geen gebruik maakt van de 30-dagen-geld-terug. Maar hé, als je eigen website maken niks voor jou zou zijn: maak er dan zeker gebruik van!

Dit is de link naar de hosting bij SiteGround

gratis Elementor Pro / collaborate bij SiteGround

Je website mag gebruikmaken van de Elementor-Pro-licentie van dewebacademie.be. Tijdens je aanwezigheid in de online groepsles sta je me een collaborate toe bij SiteGround (de hosting).  Zo kan ik Elementor Pro installeren en koppelen aan mijn licentie. Aanvragen om het via andere manieren en/of bij andere hosts dan SiteGround te doen worden niet aanvaard.  Tijdens de online lessen kan ik – op jouw vraag – via deze collaborate ook helpen zoeken als je ergens vastloopt. Ik deel dan mijn scherm zodat je mee kan kijken wat ik doe. Je kan de collaborate altijd opnieuw zelf verwijderen wanneer je wil. Je behoudt deze licentie tot het einde van de maand tenzij je inschrijft voor de betalende starterscursus.

pc met micro, camera en een goede internetaansluiting

Om deel te nemen aan de groepsmeets heb je een pc met micro, camera en een goede internetaansluiting nodig.

live interactie en opname

De groepslessen zijn via een live online meet. Er is interactie met iedereen aanwezig. Het is dus de bedoeling dat je je camera en micro gebruikt. Op de momenten dat je niet aan het woord bent, zet je je micro even uit om echo te vermijden. Je micro kan ook door de lesgever uitgezet worden.

De online groepsmeets worden opgenomen. Door deel te nemen, ben je hiermee akkoord. 

(Delen van) de opnames kunnen gebruikt worden als lesmateriaal en/of promotiedoeleinden. Door deel te nemen aan deze workshop, ben je hiermee akkoord. 

Indien er om één of andere (technische, menselijke of andere) reden geen opname is(of een van slechte kwaliteit), geeft dat nooit aanleiding tot enige compensatie.

Alle deelnemers kunnen bepaalde informatie delen in de chat. Deze chat wordt eveneens nadien beschikbaar gesteld. Door iets in de chat te zetten, ben je hiermee akkoord. Als de chat om een of andere reden niet ter beschikking gesteld kan worden, geeft dat nooit aanleiding tot enige compensatie.

De lesgever bewaakt de positieve sfeer en samenwerking in de groepsmeet en kan, indien nodig, een deelnemer uit de groepsmeet zetten. De beoordeling ligt volledig bij de lesgever en indien dit gebeurt, en geeft dit nooit aanleiding tot enige compensatie.

wat als de groepsmeet niet kan doorgaan

Indien de groepsmeet om één of andere reden niet kan doorgaan, wordt deze verplaatst naar een andere datum. Dit geeft dat nooit aanleiding tot enige compensatie.