Algemene voorwaarden VIP’s

deelname is enkel mogelijk mits toestemming

Na de starterscursus en wanneer je ook effectief je website bouwt of gebouwd hebt, krijg je het voorstel aan te sluiten óf na een 1-op-1-gesprek met mij (Veerle Smet) en wanneer je al een website hebt en voldoende voorkennis. Indien er geen toestemming is, is er geen toegang. We willen de toegang exclusief houden voor wie dewebacademie.be bedoeld is.

je hebt 1 jaar toegang tot de online omgeving

Naargelang de startmaand – februari of oktober – heb je toegang tot de online omgeving tot einde januari of einde september van het volgende jaar. Mits toestemming, kan je dan per jaar verlengen.

online omgeving

In deze online omgeving vind je de nieuwste versie van de starterscursus “Maak zelf je professionele WordPress-website met Elementor” én de cursus van de VIP’s met instructievideo’s per thema. 

Verder vind je er de groepscursussen VIP’s voorjaar, VIP’s najaar, Summer School, starters voorjaar en starters najaar. 

Hierin vind je de link waar je moet op klikken op de datum en het uur van de online groepsmeets, de planning van de groepsmeets (dag en uur) en de opnames van de groepsmeets (een paar dagen na de groepsmeet). 

Je hebt dus toegang tot alles. Ook de workshops binnen deze periode worden automatisch aan je omgeving toegevoegd.

gratis Elementor Pro / collaborate bij SiteGround

Je website mag gebruikmaken van de Elementor-Pro-licentie van dewebacademie.be. Tijdens je aanwezigheid in de online groepsles sta je me een collaborate toe bij SiteGround (de hosting).  Zo kan ik Elementor Pro installeren en (her-)koppelen aan mijn licentie. Aanvragen om het via andere manieren en/of bij andere hosts dan SiteGround te doen worden niet aanvaard.  Tijdens de online lessen kan ik – op jouw vraag – via deze collaborate ook helpen zoeken als je ergens vastloopt. Ik deel dan mijn scherm zodat je mee kan kijken wat ik doe. Je kan de collaborate altijd opnieuw zelf verwijderen wanneer je wil.

pc met micro, camera en een goede internetaansluiting

Om deel te nemen aan de groepsmeets heb je een pc met micro, camera en een goede internetaansluiting nodig.

live interactie en opname

De groepslessen zijn via een live online meet. Er is interactie met iedereen aanwezig. Het is dus de bedoeling dat je je camera en micro gebruikt. Op de momenten dat je niet aan het woord bent, zet je je micro even uit om echo te vermijden. Je micro kan ook door de lesgever uitgezet worden.

De online groepsmeets worden opgenomen. Door deel te nemen, ben je hiermee akkoord. 

(Delen van) de opnames kunnen gebruikt worden als lesmateriaal en/of promotiedoeleinden. Door deel te nemen aan deze workshop, ben je hiermee akkoord. 

Indien er om één of andere (technische, menselijke of andere) reden geen opname is (of een van slechte kwaliteit), geeft dat nooit aanleiding tot enige compensatie.

Alle deelnemers kunnen bepaalde informatie delen in de chat. Deze chat wordt eveneens nadien beschikbaar gesteld. Door iets in de chat te zetten, ben je hiermee akkoord. Als de chat om een of andere reden niet ter beschikking gesteld kan worden, geeft dat nooit aanleiding tot enige compensatie.

De lesgever bewaakt de positieve sfeer en samenwerking in de groepsmeet en kan, indien nodig, een deelnemer uit de groepsmeet zetten. De beoordeling ligt volledig bij de lesgever en indien dit gebeurt, en geeft dit nooit aanleiding tot enige compensatie.

wat als een groepsmeet niet kan doorgaan

Indien de groepsmeet om één of andere reden niet kan doorgaan, wordt deze verplaatst naar een andere datum. Dit geeft dat nooit aanleiding tot enige andere compensatie.