Algemene voorwaarden workshop

je hebt tot 2 weken na de workshop toegang tot de online omgeving

Je hebt toegang tot de online omgeving tot 2 weken na de workshop zodat je de workshop nog eens kan herbekijken. In deze online omgeving vind je een cursus met de link waar je moet op klikken op de datum en het uur van de workshop, eventuele extra materialen zoals slides en de opname van de workshop (een paar dagen na de workshop).

pc met micro, camera en een goede internetaansluiting

Om deel te nemen aan de workshop heb je een pc met micro, camera en een goede internetaansluiting nodig.

live interactie en opname

De workshops zijn via een live online meet. Er is interactie met iedereen aanwezig. Het is dus de bedoeling dat je je camera en micro gebruikt. Op de momenten dat je niet aan het woord bent, zet je je micro even uit om echo te vermijden. Je micro kan ook door de lesgever uitgezet worden.

De online workshops worden opgenomen. Door deel te nemen, ben je hiermee akkoord. 

(Delen van) de opnames kunnen gebruikt worden als lesmateriaal en/of promotiedoeleinden. Door deel te nemen aan deze workshop, ben je hiermee akkoord. 

Indien er om één of andere (technische, menselijke of andere) reden geen opname is (of een van slechte kwaliteit), geeft dat nooit aanleiding tot enige compensatie.

Alle deelnemers kunnen bepaalde informatie delen in de chat. Deze chat wordt eveneens nadien beschikbaar gesteld. Door iets in de chat te zetten, ben je hiermee akkoord. Als de chat om een of andere reden niet ter beschikking gesteld kan worden, geeft dat nooit aanleiding tot enige compensatie.

De lesgever bewaakt de positieve sfeer en samenwerking in de groepsmeet en kan, indien nodig, een deelnemer uit de groepsmeet zetten. De beoordeling ligt volledig bij de lesgever en indien dit gebeurt, en geeft dit nooit aanleiding tot enige compensatie.

wat als de workshop niet kan doorgaan

Indien de workshop om één of andere reden niet kan doorgaan, wordt deze verplaatst naar een andere datum.