dewebacademie.be

Start 2022 met je eigen website!

Intensieve Bootcamp van 27 december 2021 tot 5 januari 2022

OP 7 DAGEN HEB JIJ JOUW WEBSITE!

 

Maak je eigen professionele website!

Een cursus voor creatieve ondernemers. Volg deze cursus en bereik jouw publiek!

We starten op maandag 27 december 2021.

We gaan verder op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december.

Maandag 3 januari zijn we er weer. Ook op dinsdag 4 januari. En we ronden af op woensdag 5 januari 2022.

We werken in de voormiddag van 10u tot 13u (met een kwartiertje pauze tussendoor) en in de namiddag van 14u tot 17u (eveneens met een kwartiertje pauze tussendoor).

Je bent gewoon thuis. Geen verplaatsing. Even een tas koffie er bij, een klik op een knop en je bent in de klas! En ook al is het online, toch is het live.

Ik toon alles stap voor stap. Dat doe ik door mijn scherm te tonen.  Dan ga je direct daarna zelf aan de slag. Als het niet lukt, dan ben ik er om te helpen. Jij kan dan jouw scherm tonen. Dit gaat allemaal heel makkelijk.

Je kan mij zien en je ziet ook de andere cursisten en je kan gewoon met elkaar en met mij praten. Wat heb je hiervoor nodig? Een computer of laptop met een camera, een micro en luidsprekers of een koptelefoon en vooral een goede internetverbinding. Twijfel je of dat wel zal lukken? Stuur even een e-mailtje naar en we doen het al eens even op voorhand.

De lessen worden opgenomen. Je kan aanmelden op deze website en de opnames bekijken. Enkel de cursisten van deze bootcamp kunnen deze opnames zien. Deze opnames kan je nog een jaar lang herbekijken.

In de IT-wereld verandert alles heel snel. IT-cursussen zijn dus snel verouderd. Dat is vervelend als je iets wil leren want dan zit je dikwijls vast. Aangezien dit live lessen zijn, ben je zeker dat alles up-to-date is.

Je krijgt ook toegang tot de besloten facebook-groep waarin je contact kan leggen met andere cursisten van de webacademie.  Deze toegang blijf je behouden ook na de cursus. Je staat er dus niet alleen voor!

bootcamp “Maak je eigen professionele website!” – start 27 december 2021

 275,00 incl. btw

Uitverkocht