* TIJDELIJKE PROMOTIE * BEPERKT AANTAL INSCHRIJVINGEN MOGELIJK*

* ENKEL NA TOELATING! * NEEM CONTACT OP ALS JE TOELATING WIL! *

VIP’s februari 2024

Interactieve online VIP’s-groep:
Implementeren & doen !

Voor wie?

Enkel na toelating.

Cursisten die de startcursus hebben gedaan, die geregeld aanwezig waren in de groepslessen of die een 1-op-1 met mij hebben gehad en waarvan ik dus weet waar ze ondertussen staan (dat ze effectief hun website gemaakt hebben of aan het maken zijn), krijgen na de startcursus het aanbod om bij de VIP’s te komen. We willen dewebacademie.be graag exclusief houden voor wie het bedoeld is, vandaar.

Mensen die al een website hebben, die geen echte starters zijn, kunnen ook toelating krijgen tijdens een 1-op-1 gesprek. Neem contact op!

Let op: mensen die zich inschrijven voor de VIP’s zonder toelating, krijgen GEEN toegang!

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt toegang tot alles vanaf 1 februari 2024 tot eind januari 2025.

Daarna kan je opnieuw inschrijven voor 1 jaar.

Je kan blijven zo lang je wil. Makkelijk voor hulp bij onderhoud, wijzigingen, uitbreidingen, … Zo sta je er niet alleen voor.

Wat?

*** BONUS ***

gratis Elementor Pro

Je kan gratis Elementor Pro blijven gebruiken via de licentie van dewebacademie.be zolang je bij de VIP’s bent. Daarmee heb je al een heel deel van je cursusgeld terug. Zeker omdat je zelfs meerdere licenties kan krijgen als je met stagings werkt (= kopieën van je website). Want voor elke site heb je normaal een licentie nodig. Check Elementor voor de huidige prijzen.

Je hebt toegang tot alles

je hebt toegang tot alle workshops

Je mag gratis aansluiten bij elke workshop die georganiseerd wordt (tot eind januari 2025). Je hoeft je niet in te schrijven. Melden via e-mail of tijdens de groepsles maandagavond is wel handig. 

Jij kan deze workshops geen 14 dagen herbekijken maar tot eind januari 2025 (of tot er een nieuwe versie is van de workshop).

je hebt toegang tot alles van de starters

2 keer per jaar is er een groep starters: in februari en in oktober

Je hebt toegang tot de nieuwste versie van de webcursus van de starters. En jij weet ondertussen al dat dat handig kan zijn om wijzigingen op te volgen. 

Je hebt ook toegang tot de groepscursussen van de starters. Daar kan je de planning zien. Je kan deelnemen aan de groepsmeets van deze starters op donderdag als je bijv. net een vraag hebt over het onderwerp. Of als je een nieuwe website start voor een nieuw project van jezelf,  je partner, je zoon of dochter. Een andere reden is ook goed natuurlijk 😉

je hebt toegang tot de Summer School (juni-september)

er zijn een aantal extra interactieve online groepslessen tijdens de zomermaanden (ongeveer 1 per maand)

Zo hoef je niet te wachten tot het volgende semester begint als je ergens een vraag hebt. Planning, link en opnames vind je in je online omgeving.

je hebt toegang tot alles van de VIP's

er zijn de interactieve online groepslessen op maandagavond vanaf 19u

In de groepscursus vind je de link voor de groepslessen, de planning en de opnames .

2 keer 15 maandagavonden

 • semester voorjaar: 15 maandagavonden vanaf februari
 • semester najaar: 15 maandagavonden vanaf oktober

Elke maandag zal er ingespeeld worden op 1 topic en komen de instructie-video’s van dit topic in de webcursus beschikbaar. Je kan daar dan mee aan de slag.

er is een VIP's webcursus met instructie-video's

Er is een webcursus met instructie-video’s en ander materiaal dat je kan  bekijken wanneer je wil, zoals je het waarschijnlijk al kent van de startcursus.

De cursus is ingedeeld per onderwerp en speelt in op nieuwe dingen, leuke widgets of mogelijkheden in Elementor, een bepaald aspect van WordPress, een handige plug-in,  uitbreidingen die cursisten aan het doen zijn zoals een webwinkel, een cursusplatform, een site in meerdere talen, overlapgebieden met marketing en social media, inhoudelijke aspecten van je website, nieuwe dingen publiceren op je site, …

Topics blijven staan tot ze verouderd zijn of tot er een nieuwe versie is.

Wat heb ik nodig en hoe gaat het er aan toe?

Wat heb ik nodig?

een computer met een goede internetverbinding, een micro en een camera

Hoe gaat het er aan toe?

Idem als bij de startcursus, gratis introductiecursus en workshops 🙂

de link waar je op moet klikken?

vind je altijd in de online groepscursus terug

Waarom VIP's ?

Je eigen creatief project in de wereld zetten, dat doe je niet op een semester. Na de starterscursus, heb je je basis WordPress-website. Daarna wil je bijvoorbeeld je eigen cursusplatform of webwinkel. En je wil je website interessanter maken voor je bezoekers. Je wil beter gevonden worden in de zoekmachines. Je wil je site natuurlijk ook veilig houden en onderhouden en mee blijven met nieuwe dingen. En je wil ook je project duidelijker krijgen. Wat doe je juist? En voor wie? Hoe komt het over wat ik doe? Bereikt het de juiste mensen? Dit zijn de dingen waar onze VIP’s mee bezig zijn. Stap voor stap maken ze hun project(en) waar. En ze appreciëren de feedback van hun “tribe” 😉

zélf doen maar niet alléén

 • de interactie
 • de connectie
 • vragen kunnen stellen
 • hulp krijgen 
 • feedback krijgen
 • anderen ontmoeten met creatieve projecten
 • inspiratie opdoen
 • motivatie opdoen
 • successen delen

Nog vragen of onduidelijkheden?

Mail of bel me! Mijn telefoon staat geregeld op stil, dus: spreek iets in en ik bel je terug.

Hier vind je de de algemene voorwaarden voor de VIP’s. 

 1.195

Uitverkocht